Профорієнтаційна робота

Викладачі циклової комісії науково-природничих дисциплін Кальчу С.Л. та Пижук Ю.В. разом зі студентами 21ф групи відділення «Лікувальна справа» Овчаренком І., Алімовою А., Поліщук К. та студентами 22ф групи Яремчуком Д., Проданом М. під час участі у І освітянському фестивалі «Від спільних ідей до спільних дій», який відбувся 18 травня 2019 р. у приміщенні МПК ім. Шабельника з11.00 год. до 17.00 год. провели профорієнтаційну роботу серед гостей фестивалю – майбутніх абітурієнтів та їх батьків .
З цією метою та з метою інтерактивної презентації знань в галузі «Людина» викладачами та студентами коледжу – учасниками фестивалю – були надані відповідні наочні експонати: муляж тіла людини, скелет людини, муляжі відповідних анатомічних органів, прилад для визначення дихального об’єму та ЖЄЛ. Студенти впродовж дня демонстрували відвідувачам фестивалю «Майстер – клас» з вивчення анатомії людини та фізіології. Для гостей заходу було продемонстровано відеофільм «Тіло людини» та відеоролик про Бердичівський медичний коледж.
Гості освітянського фестивалю мали змогу ознайомитись з анатомічною будовою окремих органів тіла людини, з анатомічними ділянками тіла, з будовою скелету людини, а також визначити у себе дихальний об’єм та ЖЄЛ.
Студентами коледжу та викладачами була надана інформація щодо високого рівня здійснення навчального процесу та виховної роботи у коледжі.
Гостей свята було ознайомлено з умовами вступу в Бердичівський медичний коледж на основі базової загальної середньої освіти і на основі повної загальної середньої освіти.
В процесі проведеної роботи представники коледжу довели гостям фестивалю, що «Медицина – дійсно найшляхетніше з усіх мистецтв», як сказав в свій час славний лікар античних часів Гіпократ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *