«Від спільних ідей до спільних дій»

Викладачі анатомії людини, фізіології, патоморфології й патофізіології Кальчу С.Л. та Пижук Ю.В. разом зі студентами 21ф групи відділення «Лікувальна справа» Овчаренком І., Алімовою А., Поліщук К. та студентами 22ф групи Яремчуком Д., Проданом М. взяли участь у І освітянському фестивалі «Від спільних ідей до спільних дій», який відбувся 18 травня 2019 р. у приміщенні МПК ім. Шабельника з11.00 год. до 17.00 год.
Разом з учасниками фестивалю представники коледжу мали змогу відкривати сучасну освіту м. Бердичева, презентувати її творчі здобутки, досягнення та цілі.
З метою інтерактивної презентації знань в галузі «Людина» викладачами та студентами коледжу – учасниками фестивалю – були надані відповідні наочні експонати: муляж тіла людини, скелет людини, муляжі відповідних анатомічних органів, прилад для визначення дихального об’єму та ЖЄЛ. Студенти впродовж дня демонстрували відвідувачам фестивалю «Майстер – клас» з вивчення анатомії людини та фізіології. Для гостей заходу було продемонстровано відеофільм «Анатомія тіла людини» та відеоролик про Бердичівський медичний коледж.
Гості освітянського фестивалю мали змогу ознайомитись з анатомічною будовою окремих органів тіла людини, з анатомічними ділянками тіла, з будовою скелету людини, а також визначити у себе дихальний об’єм та ЖЄЛ.
Після надання відповідної інформації для відвідувачів фестивалю студентами та викладачами коледжу, гості заходу мали можливість дізнатись про високий рівень здійснення навчального процесу в коледжі.
Багато хто з них пересвідчився, що професія медичного працівника є однією з найцікавіших, найважливіших, найшляхетніших та найбільш затребуваних в людському суспільстві!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *