З Днем студента!

Студенти – це той тип суспільства, який має не лише свою філософію, індивідуальність, характер, інтерес, талант, майстерність, психологію, а й свою незламну позицію.

Саме студентство першим згуртовано рветься до бою, про це не раз нагадують наша і світова історія. Саме студентство впевнено відстоює свої інтереси в суспільстві, першим готове боротися проти неправди та несправедливості. Саме студентство кожного разу виборює право на власну думку. І хоча не завжди буває легко та просто її відстояти, побороти стереотип «байдужості», студенти завжди готові тримати в руках той стержень суспільства, який найважче зламати.

Найчастіше їх називають тією ланкою, що ділить юність і доросле життя, тому лише вони можуть розповісти про студентські роки так, як все є насправді. Бути студентом – це стати вершником і летіти назустріч життю.

18 листопада 2016 року  в Бердичівському медичному коледжі відбулася хвилююча церемонія Посвяти першокурсників в студенти. Студентську родину поповнило понад 100  першокурсників, які дали клятву Гіппократа, якою присяглися   присвятити своє життя благородній справі – боротьбі за здоров’я людини, берегти та примножувати кращі традиції коледжу, бути гідними почесного звання студента-медика. З цієї дати для кожного з них почався відлік днів, місяців, років для здійснення мрії – стати кваліфікованим медичним фахівцем, досягти успіху на професійній ниві і, звичайно, стати людиною з великої літери.

Розпочалася урочистість із привітальних звернень директора коледжу  Клименюка В.П., заступника директора з виховної роботи Гороф’янюк Т.А., заступника директора з  навчальної роботи Яремчук А.І.

На свято також завітав депутат Верховної Ради Ревега О.В., який привітав все студентство  з найкращими студентськими роками їхнього життя. Побажав творчих успіхів, злетів.

В цей святковий день багатьох нагороджено грошовими преміями, грамотами та подяками за відмінне навчання, за активну  участь у житті закладу.

Після урочистої частини розпочалося найцікавіше – святковий концерт. Тут студенти коледжу показали, що вміють не лише добре володіти знаннями, а й гарно співати та танцювати. Це вкотре стає доказом того, що студенти – це всебічно розвинені особистості, талановиті індивіди, досить цікаві люди.dsc_1019

dsc_1038

dsc_1032
dsc_1011

dsc_0996

dsc_0953

dsc_0938

dsc_0928

dsc_0916

dsc_0911

dsc_0899

dsc_1057

Шановне студентство!

Щиро вітаємо Вас з Міжнародним днем студента – справжнім святом молодості, романтики, нових відкриттів.

Студентські роки – це дорога до омріяної професії, час набуття нових знань, найсміливіших експериментів, творчого розквіту, самовдосконалення та самореалізації. Студенти завжди були і залишаються найбільш активними та прогресивними членами суспільства, які сміливо відстоювали втілення новаторських ідей, справжніх ідеалів свободи і демократії, ставали взірцем для загального наслідування, надихали інших і були прикладом для майбутніх поколінь. Україна стрімко розвивається і її подальша доля безпосередньо залежить від того, наскільки ви будете готові мобілізувати свої духовні й фізичні сили на благо України. Ми чекаємо від вас нових ідей, добрих справ і нестандартних рішень, що сприятимуть розквіту нашої країни та рідного міста.

Тож бажаємо вам, дорогі студенти, миру, щастя, успіхів у навчанні, професійного становлення, завжди залишатися в авангарді української молоді, вірити у власні сили, впевнено дивитися в завтрашній день! Будьте веселі, здорові, творчі, непереможні!

З Міжнародним днем студентів вас!

Куратори : Огороднічук С.В., Шашина Т.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *