Урочистості до Дня медичного працівника в Бердичівському медичному фаховому коледжі

Щороку в третю неділю червня на адресу медичних працівників з нагоди професійного свята лунають найщиріші побажання. Напередодні цієї знаменної події привітання приймають не лише лікарі та молодший медичний персонал, а й усі ті, без чиєї клопіткої праці не обійшлася б медична галузь – колективи медичних навчальних закладів, які невтомно працюють над підготовкою кадрів для галузі охорони здоров’я і теж мають пряме відношення до порятунку людських життів.
18 червня слова подяки, квіти, почесні грамоти, нагороди отримали і працівники Бердичівського медичного фахового коледжу Житомирської обласної ради.
На урочистості з нагоди Дня медичного працівника в коледж завітали поважні та бажані гості: міський голова Орлюк С.В., депутат Житомирської обласної ради Кицак Л.В., депутат Бердичівської міської ради Романський І.В, помічник депутата Верховної Ради України Кицака Б.В. Качур О. С.
Гості висловили вдячність усім працівникам Бердичівського медичного фахового коледжу за їх чуйні серця, щоденну працю та професіоналізм у підготовці майбутніх медичних працівників, за стійкість та креативність у здійсненні освітньої діяльності в умовах епідемічних обмежень.
«Життя людини вимірюється однією хвилиною і це дуже важливо, коли допомога надана вчасно, коли життя врятовано. Саме ваша небайдужість, професіоналізм, бажання вдосконалюватися та досягати високої якості освітньої діяльності надзвичайно важливі і потрібні країні сьогодні. Тому що здоров’я нації – це майбутнє нашої держави, без здоров’я нації не буде майбутнього ні нашого, ні наших дітей», – наголосила депутат Житомирської обласної ради Кицак Л.В. Людмила Вікторівна також завірила присутніх у готовності не лише словом, але й ділом підтримувати Бердичівський медичний фаховий коледж, а також підкреслила, що на завершення ремонту навчального корпусу №4 уже виділені кошти в розмірі 1.5 млн. гривень.
За сумлінну працю в галузі медицини, відповідальне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника Людмила Вікторівна вручила грамоти та подяки працівникам коледжу.
Зі щирими словами вдячності звернувся до присутніх міський голова Бердичева Орлюк С.В.
Сергій Валерійович зазначив, що у нелегкі для країни часи праця медичного працівника воістину героїчна та гуманна. «Зцілювати, повертати людям здоров’я та рятувати людське життя – саме такі вміння виховують у здобувачів освіти в Бердичівському медичному фаховому коледжі, і ця праця гідна найглибшої пошани», – зазначив міський голова.
Орлюк С.В. вручив подяку очільнику закладу Шевченку В.С. та колективу Бердичівського медичного фахового коледжу й відзначив окремих працівників почесними грамотами та подяками.
До привітань приєднався депутат Бердичівської міської ради Романський І.В., який висловив щирі побажання миру, достатку і професійного зростання, підкреслив важливість професії медичного працівника для суспільства та привітав колектив квітами і солодощами.
Викладачі коледжу також були нагороджені почесними грамотами департаменту охорони здоров’я.
Приємною несподіванкою для колективу стали привітання народного депутата Кицака Б.В., які передала присутнім помічник депутата Качур О.С. Олександра Сергіївна вручила викладачам коледжу подяки депутата Верховної Ради України.
Заслужену нагороду – відзнаку Житомирської обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у забезпечення фахівців сфери охорони здоров’я, сумлінну працю та високий професіоналізм отримав в.о. директора Бердичівського медичного фахового коледжу В.С. Шевченко. Працівники та студенти коледжу привітали свого керівника щирими оплесками та висловили побажання нових успіхів та професійних досягнень.
Подяку Житомирської обласної державної адміністрації також отримала завідувач навчально-виробничої практики Нестеровська Я.М.
В свою чергу, в.о. директора Шевченко В.С. вручив грамоти Бердичівського медичного фахового коледжу як відзначення професійних досягнень Ямчука В.Ф., Жирук Л.П., Ганджі Т.С., Біленької Н.В., Пижук Ю.В., Музичук Т.Я., Давидової Т.І., Мілованової Т.Є., Квятківської І.В., Нонік О.М., Юрчик О.Ю.
Працівники, здобувачі освіти, гості насолоджувались святковим концертом та хореографічними композиціями, які гарантували присутнім гарний настрій та естетичне задоволення.







Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *