Творімо більше добрих справ

 

6
У сучасному світі ми часто говоримо про моральні цінності, добро, милосердя, співчуття, які начебто втратили свою актуальність. Стверджуємо, що молодь нині культивує лише свою особу і в апріорі матеріальні цінності.

Яскравим прикладом, проявом людяності, співчуття і відповідальності стала акція «Милосердя», яка була проведена у Бердичівському медичному коледжі. В рамках акції студенти, викладачі та працівники коледжу зібрали матеріальну допомогу воїнам АТО.

Ніхто не залишився байдужим. Уже через декілька тижнів, в дбайливо складених пакетах були солодощі, крупи, соняшникова олія, консервація, засоби особистої гігєни та медичні засоби. А окремо були складені довгоочікувані листи, в яких студенти вітали воїнів з Великоднім святом, бажали всіляких земних благ і найголовніше – це повернутися додому живими і здоровими. В кожному листі звучало багато добрих і приємних слів, які, сподіваємось, хоч трішечки зігріють душу солдата, який несе надзвичайно відповідальну місію в Україні – збереження миру.

Бердичівський медичний коледж не може залишитися осторонь історичних подій, які відбуваються на Сході країни, наш громадянський обов’язок – допомогати та підтримувати бійців Збройних сил України, всіх військових формувань, що захищають нашу Батьківщину та нашу свободу. Адже серед них багато випускників нашого коледжу.

Всі зібрані речі і листи студенти передали у «Бердичівський благодійний фонд «Оберіг – 26»»,  який з 2014 р. займається розробкою і реалізацією багатьох проектів щодо допомоги воїнам АТО. Очільник  фонду Ірина Піскун доправить матеріальну допомогу на передову з волонтерами  міста  Вінниці.

Акцією «Милосердя» ми показали свою підтримку тим, хто не бачить ні сну, ні відпочинку, тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів.  Адже  відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України.

Творімо більше добрих справ, адже від кожної найменшої зернинки тепла проростає міцний колос добрих справ. Не втрачаймо ж  віри і зробімо все можливе. З нами воля, з нами віра, з нами Бог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *