Тижневик циклу суспільно-гуманітарних дисциплін

В грудні 2019 року викладачами КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» Житомирської обласної ради циклу суспільно-гуманітарних дисциплін, було проведено ряд заходів у рамках тижневика.
Провівши наукові дослідження з таких питань як «No Medicine Cures What Happiness Can Not», «Mixed Reality For Cardiology», «Selfie Diagnostics and Making Social Media Videos» та ін., здобувачі ІІІ та ІV курсів під керівництвом викладачів іноземної мови Султанової Елеонори Володимирівни та Ковальової Олени Володимирівни, взяли участь у студентській англомовній науково-практичній конференції «З традиціями милосердя – у вік інновацій»

та отримали сертифікати учасників.


Під керівництвом викладача філософії о. Івана Цихуляка

відбулась просвітницько-краєзнавча конференція «Ad fontes» (повернення до джерел), в рамках проведення якої, викладачі та здобувачі освіти Бердичівського медичного коледжу відвідали музей історії міста Бердичева. Адже першочерговим завданням здобувачів освіти та молоді української генерації є пізнання національної історії, етніки і духовного спадку рідного краю, проникнення в красу української самобутності.

Здобувачі освіти Бердичівського медичного коледжу долучились до святкування Міжнародного дня чаю і разом з викладачем іноземної мови Писаренко Євгенією Володимирівною підготували і провели круглий стіл з англійської мови на тему: «Чайна церемонія: від минулого до сьогодення».

В невимушеній атмосфері за чашкою напою присутні дізнались багато цікавого про його історію, його основні сорти та цілющі властивості.

На честь дня проголошення Декларації прав людини відбувся лекторій

під керівництвом викладача основ правознавства Борісової Олександри Вікторівни.

. Здобувачі освіти ІІ курсів підготували матеріал та ознайомили присутніх з їхніми правами та свободами у незвичайний спосіб, використовуючи слайди та відеоматеріал. Наприкінці лекторію студенти виконали пісню патріотичного характеру.

Під епіграфом «Хочеш бути розумним – навчись розумно питати, уважно слухати, спокійно відповідати й переставати говорити, коли нема чого сказати» (І.Лафатен) було проведено відкрите практичне заняття з української мови за професійним спрямування на тему: «Правила спілкування фахівця при проведенні зустрічей, переговорів, прийомів та по телефону»

викладачем Рабчун Сусанною Ігорівною. Здобувачі освіти ІІІ курсу підготували презентації до теми, дослідили особливості етикету різних країн, демонстрували навички та вміння ведення переговорів, телефонної розмови, виконували тестові завдання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *