Урочистості з нагоди закінчення навчання

Шановні випускники, отримання диплому та закінчення коледжу – це справді знакова подія у Вашому житті.

3 липня 2020 року в Бердичівському медичному фаховому коледжі Житомирської обласної ради відбулись урочистості з нагоди закінчення навчання та вручення дипломів випускникам відділень: «Лікувальна справа», «Сестринська справа» та «Стоматологія ортопедична».. Цьогоріч путівки у життя отримали 109 випускників. Приємно відзначити, що 16 випускників отримали дипломи з відзнакою.

Новоспечених фахівців привітав очільник навчального закладу Вячеслав Станіславович Шевченко, який побажав успіхів на наступних життєвих етапах – невпинно продовжувати покращувати свій професійний рівень, пам’ятати своїх викладачів, наставників. Зачитала наказ в. о. заступника директора з навчальної роботи Тетяна Ігорівна Губарєва, заступник директора з виховної роботи та гуманітарних питань Наталія Василівна Педоренко вручила випускникам грамоти на активну участь у житті коледжу. Привітати медичних працівників прийшов голова наглядової ради коледжу, депутат Житомирської обласної ради Ігор Васильович Романський, який побажав знайти свій шлях у житті і стати справжнім професіоналом. Зворушливі теплі слова на адресу випускників звучали і від імені кураторів, котрі всі ці роки огортали своєю турботою та увагою кожного здобувача освіти.

На жаль, специфіка часу внесла свої корективи і в програму випуску. Кожна група збиралась окремо і отримувала дипломи у свій час, до святкових суконь та зачісок обов’язковим аксесуаром йшла медична маска, на випуску не було батьків та після урочистостей – гучних банкетів. Урочистості проводились згідно карантинних вимог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *