Добро – це основа світу.

З ініціативи Всеукраїнського Благодійного Фонду «Серце до серця» в усіх регіонах України з 02 по 22 квітня 2018 року пройшла ХІІІ Всеукраїнська акція «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!» Головна мета акції – це привернути увагу громадськості до проблеми збереження слуху. Всі зібрані кошти будуть використані для придбання медичного обладнання для дітей з вадами слуху.

У КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» акція пройшла з 10 по 20 квітня. Відкриття акції розпочалося студентським інформаційним форумом.

Студенти, викладачі та працівники коледжу активно долучилися до акції.

Наші волонтери відвідали найбільш людні місця міста Бердичева. У вільному діалозі студенти спілкувалися з мешканцями міста і запрошували приєднатися до акції. А також до збору коштів долучилися батьки, знайомі та друзі наших вихованців.

20 квітня відбувся завершальний етап акції у коледжі, де підрахували кількість зібраних коштів. Лідером серед академічних груп стала 44М група відділення «Сестринська справа», студенти якої зібрали 597, 25 грн.

Загальна сума, яку зібрали у коледжі – 4600 грн.

Дякуємо всім небайдужим людям, хто відгукнувся і взяв участь у цій благородній справі.

Доброта і милосердя завжди потрібні людям. Зуміти почути біль нужденних як власний, простягнути руку тим, хто опинився у скруті, страждає від хвороби чи байдужого оточення, гостро потребує хліба насущного або душевної розради можуть тільки люди з добрим, чуйним серцем.

Саме такими ми хочемо бачити своїх вихованців – добрими, чуйними, милосердними. Адже добро – це основа світу.

DSCN1062

DSCN1058

DSCN1038

Завантажити (XLSX, 9KB)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *