Вітання заступника директора коледжу Яремчук А.І.

Шановна Антоніно Іванівно!

Щиро вітаємо Вас з 55-літтям!

Ваш ювілей – в найкращу пору року, пору тепла, пору яскравого сонця, розквіту весни. У цей святковий день прийміть найщиріші привітання й побажання. Вам притаманні найкращі якості професіонала: енергійність, працьовитість, принциповість і людяність. Своїми чудовими вміннями Ви щедро ділитесь зі студентами та колегами. Ви мудрий наставник і керівник.  Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів продовжуючись у своїх учнях.

Вітаючи з цим чудовим святом, зичимо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття.

Ми радіємо з того, що працюємо разом з Вами, чарівною, енергійною, молодою жінкою з добрим серцем, веселою вдачею, в якої завжди вистачає теплих слів і розуміння, – і для колег, і для дружньої родини.

Злагода і добробут, благополуччя, здоров’я – хай забезпечать Вам душевний спокій та гарний настрій. Хай поряд будуть вірні друзі.

Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

вітання Яремчук

Адміністрація коледжу, викладачі, працівники та студенти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *