Вітаємо з ювілеєм

Сьогодні святкує свій ювілей виконуючий обов’язки директора КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» Житомирської обласної ради Вячеслав Станіславович Шевченко.

Шановний наш Вячеславе Станіславовичу!

Уже майже два роки Ви успішно очолюєте наш колектив, ставши надійною опорою і підтримкою для кожного працівника. Далеко не кожен в змозі стати гідним керівником і досягнути того, щоб його поважали, прислухалися до нього і готові були йти за ним. Потрібно бути цілеспрямованим, розумним, справедливим, тактовним, терплячим, трішки суворим і комунікативним. Ви, безсумнівно, володієте всіма талантами успішного очільника, і Ваша команда готова підтримувати найсміливіші Ваші ідеї і надавати допомогу в будь-яких складних ситуаціях.

Всім колективом сердечно вітаємо Вас з Днем народження! Хочемо побажати, щоб ваша мудрість приумножувалась, здоров’я не покидало, почуття гумору Вам не змінювало, сила не зменшувалася, а молодість не в’янула. Нехай доля дає безліч шансів, щоб втілити задумане. Хай сонце сходить, освітлює дорогу і ніколи не меркне у важку годину. Нехай дощ проходить тільки теплий і приносить плоди щастя. Нехай завірюха замітає сліди горя і смутку, а сніжинки заліковують рани на серці. Нехай в зимову холоднечу вас зігріває тепло близьких людей, а у похмурі осінні дні — гріють спогади про спекотне літо. Нехай робота стане другим домом, а колектив — вірними і відданими друзями.

Успіхів вам на ниві праці та в особистому житті! Добра і добробуту! Залишайтеся завжди молодим, енергійним і активним лідером нашого чудового колективу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *