Вітаємо переможців!

3 грудня 2019 року в Житомирському медичному інституті відбулась регіональна олімпіада серед студентів відділення «Лікувальна справа» ВНЗ І-ІІІ рівнів акредитації, з дисципліни хірургічного профілю «Офтальмологія».
Мета подібних заходів полягає в формуванні компетентностей з надання невідкладної допомоги при травмах та гострих захворюваннях ока, постановки діагнозу, розвитку клінічного мислення у майбутніх фельдшерів.
До складу журі увійшли викладачі офтальмології Житомирського медичного інституту, Новоград-Волинського медичного коледжу, викладач хірургії Бердичівського медичного коледжу.
Учасників від нашого навчального закладу готував голова циклової комісії хірургічних дисциплін Ямчук Володимир Феодосійович.

В процесі змагання фахових знань та компетентностей студентів журі визначило переможців – найкращих студентів, які розуміють важливість офтальмології в підготовці висококваліфікованого медичного працівника.
Щиро вітаємо Колодійчук Анастасію, група 41-ф, яка посіла ІІ місце в змаганні, та Бачинську Анастасію, група 41-ф, яка посіла ІІІ місце за результатами теоретичної та практичної частини конкурсу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *