В Бердичівському медичному коледжі відбулась Посвята в студенти

16 листопада о 14:00 в міському Палаці культури ім. О.Шабельника відбулись урочистості з нагоди Посвяти студентів першого року навчання Бердичівського медичного коледжу в студентські ряди та в майбутню професію медика. 97 студентів відділення «Лікувальна справа», «Сестринська справа» та «Стоматологія ортопедична» урочисто, з радістю та гордістю в очах присягнули в своїй клятві Гіппократа: слугувати на користь людям, нести свої знання та вміння в світ, здійснювати все для блага хворого та вміти берегти професійну таємницю. А в своєму студентському гімні «Gaudeamus igitur» першокурсники бажали один одному здоров’я і процвітання, оптимізму, радості та толерантності.

З вітальним словом до присутніх звернувся в.о. директора коледжу Шевченко В.С., в якому зауважив, що студенти мають виховувати в собі відповідальність та вимогливість до себе, так як людство довіряє медикам своє здоров’я та життя. Присутні гості свята: помічник народного депутата О. В. Ревеги – Г.М. Кичкирук, голова наглядової ради БМК – І.В. Романський, член наглядової ради БМК – О.С. Побережний, керуючий відділенням Ощадбанку м. Бердичева – Б.В. Гіневський та викладач філософії і культурології БМК – отець Іван – побажали першокурсникам професіоналізму, щастя, успіхів, творчих сил, здоров’я, наснаги та життєвої мудрості, а очільника навчального закладу відзначили грамотою Верховної Ради України.

Ми віримо, що студентська медична когорта поповнилась справжніми майстрами своєї справи – майбутніми професіоналами, які до того ж володіють гарними людськими якостями. Щасти вам, юні медики!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *