День відкритих дверей у Бердичівському медичному фаховому коледжі

Родзинкою заходу «День відкритих дверей» в Бердичівському медичному фаховому коледжі був виступ керівника коледжу В. Шевченка, який пообіцяв трьом найкращим за результатами рейтингу проведеної співбесіди абітурієнтам (за креативність, цілеспрямованість та знання) – бонус у вигляді медичного халату, – візитки медичного працівника.
На даному заході були присутні абітурієнти, їх батьки, адміністрація, викладачі, голова студентської ради та інші здобувачі освіти коледжу.
Учасники були ознайомлені з планом проведення зустрічі, яка розпочалася з висвітлення історії, життя нашого коледжу та перспектив розвитку закладу в майбутньому.
Абітурієнти прослухали інформацію про наявність акредитованих спеціальностей, які можна здобути, навчаючись в Бердичівському медичному фаховому коледжі, цікавою була інформація про наявність діючих підготовчих курсів з біології та української мови, безкоштовних консультацій з підготовки до вступу (усна співбесіда). Також вони дізналися правила написання мотиваційного листа та умови проведення конкурсу творчого ліплення.
Цікаву та інформативну зустріч було проведено згідно плану роботи циклової комісії науково-природничих дисциплін в онлайн-форматі на платформі ZOOM 2 червня 2022 року.


Голова циклової комісії науково-природничих дисциплін – Людмила Андріївна Бобель.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *