День знань в Бердичівському медичному коледжі

DSC_0787

День знань – це особливе свято, яке завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Завжди світле, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Урочисто звучить музика, звідусіль лунають теплі вітання i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка. Перший дзвоник пролунав не тільки у загальноосвітніх школах, а й у коледжах та училищах міста. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків. Свято, яке неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

Бердичівський медичний коледж відкрив двері для своїх студентів. Урочистості відбулися в Міському палаці культури ім. Шабельника.

Привітав зі святом викладачів, студентів, батьків в.о. директора коледжу Шевченко В’ячеслав Станіславович і побажав студентам, щоб вони стали гордістю не тільки нашого навчального  закладу, а й всієї України.

На свято  завітав  перший  заступник голови Житомирської обласної ради Крамаренко Сергій Михайлович, який у своєму привітанні підкреслив, що основне – це максимально сконцентруватись на здобутті знань, не шкодувати себе і стати найкращими спеціалістами, яких оцінить суспільство.

Голова наглядової ради Бердичівського медичного коледж Романський Ігор Васильович,  відмітив, що навчальний заклад дає гарний рівень знань та можливості здобути престижну професію, а тому студенти зробили правильний вибір, вступивши на навчання в медичний коледж.

З гарними привітаннями і авторськими  віршами звернувся до всіх присутніх Хмелівський Володимир Йосипович і подарував збірку власних поезій.

В. о. директора коледжу та гості вручили грамоти викладачам коледжу за сумлінну творчу працю та високий рівень фахової майстерності. Також грамотами привітали кращих студентів за навчальні та спортивні досягнення.

Першу лекцію на тему: «Європа – цивілізаційний вибір України» провела Султанова Е.В.

У черговий раз коледж гостинно відчинив для 122 студентів свої двері і запросив  у просторі і затишні кабінети, щоб черпати знання, щоб наповнювати своє серце любов’ю і добротою, щоб вчитися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Все, що вмієш, і все, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності.  Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми медичними працівниками, якими варто пишатися!

 

 

І.В. Квятківська

психолог

КВНЗ «Бердичівський медичний коледж»

Фото

DSC_0792

DSC_1184

DSC_1202

DSC_0841

DSC_0826

DSC_1180

DSC_0844

DSC_0831

DSC_0835

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *