День української писемності та мови

День української писемності та мови – свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. За православним календарем – це день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Литописця – послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.

Традиційно у Бердичівському медичному коледжі були організовані ряд заходів, приурочених до святкування Дня української писемності та мови: виховні години «Невичерпна духовна скарбниця», «Мова – це глибина тисячоліть», «З історії писемності», «До мови доторкнімось серцем», конкурс стінгазет «З історії писемності в українських землях», виставка у бібліотеці коледжу нових мовознавчих видань «Українська мова калинова», лекторій «Сучасна українська мова: самобутність, система, норма», мовознавчий конкурс «У рідному слові велика сила».

5558

5556

5557

Студенти, викладачі, працівники та ветерани праці Бердичівського медичного коледжу долучилися до національного Всеукраїнського диктанту національної єдності. Кращі роботи були відправлені для участі у Всеукраїнському конкурсі.5559

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *