«Загальна характеристика та лабораторна діагностика рикетсіозів. Віруси»

17 листопада 2019 року в КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» Житомирської обласної ради було проведене викладачем мікробіології Мішайловою В.О. відкрите практичне заняття на тему «Загальна характеристика та лабораторна діагностика рикетсіозів. Віруси».
Здобувачі освіти ІІ курсу відділення «Лікувальна справа» демонстрували свої знання з морфології рикетсій і вірусів, виконували практичні завдання різного типу складності. Барчук Роман показав практичну навичку виготовлення мазку з крові, а Огороднік Софія виготовила мазок з харкотиння.
Здобувачі освіти націлено працювали над індивідуальними завданнями: розв’язували тести, кросворди, заповнювали німі схеми, висловлювали думки щодо профілактики та лікування вірусних захворювань та рикетсіозів.
Митюк Анастасія і Воробйова Єлизавета підготували проектну роботу на тему «Висипний тиф» і супроводжували свої доповіді мультимедійною презентацію. Кошова Анастасія своїм реферативним повідомлення на тему «Хвороба цуцугамуші» поділилася інформацією з глибоким висвітленням матеріалу.
Знання та практичні навички, які здобувачі освіти закріпили на занятті допоможуть їм в майбутній професійній діяльності в сфері медицини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *