«Колектив Бердичівського медичного коледжу діє за покликом душі милосердя»

Так сталося історично, що багато випробувань випало на долю українців. Україна вже знає, як це — відправитися на поле бою, коли, відкинувши страх, йдеш в бій з голими руками. Але не завершилася у нас одна війна, а розпочалася нова — війна, що змусила увесь світ задуматись про те, що не хлібом єдиним живе людина. Ніякі кошти, посади та мандати тепер не захистять від страшної хвороби — лише співчуття, підтримка та допомога ближньому стануть для нас міцною опорою в боротьбі. Усі ми боремося тепер, та на передовій цієї війни наші медики — солдати, яким в першу чергу потрібен захист від страшного ворога — COVID-19. Бо поки влада усіх закликає сидіти дома та дотримуватись карантину, медичні працівники змушені щоденно ризикувати своїм здоров’ям та життям, задля спасіння хворих, що борються з небезпечною недугою.
Вся Україна тепер повинна підтримати наших «ангелів у білих халатах», адже саме в їх руках долі тих хто зіткнувся з хворобою. Засобів захисту для медичних працівників не вистачає, як і коштів у держави на їх закупівлю. Керівництво Бердичівського медичного коледжу не змогло стояти осторонь. Коледж хоч і не потужне підприємство з сотнями працівників, і працюють у ньому не магнати, що спроможні закупити ліків чи обладнання на сотні тисяч гривень, але тут як ніде розуміють наскільки нелегкою буває праця медика, і якою цінною вона є для кожної людини, що звертається за допомогою до лікаря. З ініціативи керівника закладу Вячеслава Шевченка, в коледжі відбулася благодійна акція — збір коштів на придбання засобів індивідуального захисту для медичних працівників. До акції долучилися практично всі працівники коледжу. Зібрано майже 27 тисяч гривень, які перераховані на спеціальний рахунок КУ «База спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради.
Ця сума — щира підтримка від нашого колективу для медиків, що «воюють» зараз у стінах лікарень по всій області. Наші життя в руках один одного. Ми можемо перемогти коронавірус, але переможемо його тільки разом. Приєднуйтесь до ініціативи нашого колективу та підтримайте наших медиків хто чим може.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *