Міжнародний жіночий день

7 березня 2019 року в актовій залі Бердичівського медичного коледжу відбулись урочистості до дня 8 березня.

Відкрили  урочисту частину свята в. о. директора В’ячеслав Станіславович Шевченко та народний депутат України Олександр Васильович Ревега. Вони привітали жіночу частину колективу зі святом, висловили слова поваги, захоплення, глибокої вдячності. Найкращі працівники з нагоди свята були відзначені грамотами та грошовими преміями.

Святковий концерт підготували студенти  ІІ та ІІІ курсу відділення «Лікувальна справа» під керівництвом викладача інфектології Євстратової Алли Володимирівни. Програма святкового концерту приємно вразила присутніх динамічністю та креативом. Виконувались танці, звучали цікаві музичні композиції, пісні та поетичні твори, присвячені жінці. Наприкінці свята жіноча спільнота отримала приємні подарунки від чоловічої частини колективу коледжу.

Можна впевнено сказати, що святкування Міжнародного жіночого дня  в нашому закладі пройшло сердечно та щиро. Це по-справжньому світле та весняне свято нагадало про найцінніше та найпрекрасніше, що є в нашому житті – кохання, жіночість і вірність. Нехай ці високі почуття надихають нас завжди, незалежно від пори року!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *