Місячник до Всесвітнього дня здоров’я (фото + видео)

В Бердичівському медичному коледжі пройшов місячник присвячений до Всесвітнього дня здоров’я під гаслом: «Від ферми до тарілки – зробити продукти харчування безпечними!».День здоровя 2015 01

Студенти та викладачі коледжу взяли безпосередню участь у його проведенні.

День здоровя 2015 02 День здоровя 2015 03

Він включав в себе різні заходи, що були спрямовані на збереження і зміцнення здоров’я.

День здоровя 2015 04

Агітбригади студентів пропагували здоровий спосіб життя серед жителів міста Бердичева та району, розповсюджуючи буклети з досить корисною інформацією про складові здоров’я, харчові добавки та їх вплив на організм людини, а також правильне та збалансоване харчування. Не всі люди достатньо проінформовані про здоровий спосіб життя, а деякі свідомо ним нехтують. Тому студентська молодь і проводила сан-просвітню роботу в місцях масового скупчення людей: в районах ринку, універмагу, авто- та залізничного вокзалів.

За допомогою анкетування серед школярів було виявлено основні проблеми підростаючого покоління: його ставлення до вживання небезпечних продуктів та відношення до здорового способу життя в цілому. Тому проведені студентами лекторії в школах міста для учнів 5-7 класів містили інформацію про шкідливість харчових добавок в продуктах харчування, адже саме ця вікова категорія дітей досить вразлива і потрапляє в зону ризику, так як масово і у великій кількості вживають чіпси, сухарики, мівіну, солодкі газовані напої, шоколадні батончики і т.п., що містять вбивчі харчові добавки.

День здоровя 2015 05 День здоровя 2015 06 День здоровя 2015 07 День здоровя 2015 08 День здоровя 2015 10

Відкрита виховна година, була спрямована на розкриття секретів здоров’я і довголіття, а конференція містила питання щодо особливостей харчування студентської молоді, де з’ясували, що для них є альтернативою довголіття, а що зброєю масового знищення.

День здоровя 2015 11 День здоровя 2015 12
Ряд заходів, які були проведені мали на меті популяризувати здоровий спосіб життя, а особливо здорове правильне і раціональне харчування, та були спрямовані на реалізацію актуальної проблеми – відповідального ставлення до здоров’я як найважливішої умови оздоровлення суспільства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *