Місія в Україну

27 квітня відбулася онлайн-зустріч на платформі ZOOM з представником Міжнародного благодійного фонду «Місія в Україну» Данилюк О.Я. студентів 44-м, 45-м, 43-ф груп, на тему « Незапланована вагітність. Профілактика ризикованої поведінки».
Щодня понад 500 жінок Житомирської області стикаються з проблемою небажаної вагітності. Кожна жінка, що потрапляє в кризову ситуацію через небажану вагітність, особливо потребує підтримки, розуміння та поради. Навіть у найскладніших ситуаціях можна допомогти. З розумінням та співчуттям консультанти фонду допомагають кожній жінці знайти вихід з кризової ситуації.
Аби запобігти небажаній вагітності, розповсюдженню венеричних захворювань та наркотичних залежностей, працівники фонду проводять просвітницькі заняття з профілактики ризикованої поведінки серед молоді. Програма складається з таких уроків: свобода сексу: правда та брехня, небажана вагітність та аборт, ризикована поведінка: наркоманія, токсикоманія, твій вибір.
Головне завдання фонду – допомагати жінкам з небажаною вагітністю та дітям з інвалідністю і їхнім сім’ям, впливаючи на суспільство від їхнього імені. Всі послуги надаються абсолютно безкоштовно.
Куратор 44 м – Теплицька Н.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *