Новий рік вже ступає на поріг

 

Ось і настало довгоочікуване Новорічне свято, свято красуні ялинки, яка виблискує і переливається всіма барвами.

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят.  Святкування Нового року в українців поєднує в собі найрадісніші почуття миру, любові і взаєморозуміння.  Це свято асоціюється з новими починаннями, безліччю подарунків, здійсненням заповітних бажань.

Наші студенти також дуже люблять це свято і глибоко в душі  мріють побачити доброго чарівника—Діда Мороза, усі з нетерпінням чекають появу Снігуроньки.

dsc_1818

dsc_1847

Тож 23 грудня  2016 року студенти коледжу вирішили підготувати невеличкий сюрприз: «Новорічну казку», на якій новорічні пригоди казкових персонажів приємно вразили всіх присутніх. Гучними оплесками діти зустріли Діда Мороза та Снігуроньку, ролі яких виконували студенти коледжу. Цього дня відбувалися різноманітні новорічні дійства, лунали пісні та найкращі святкові вітання. Адже Новий рік – це найулюбленіше свято у багатьох з нас, і кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно…

dsc_1599

Хай Новий рік з добром до Вас прийде,  здоров’я, сміх і радість принесе, різдво з колядою хай завітає, щастям безмежним Вас благословляє!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *