Посвята в студенти

З нагоди Всесвітнього дня студента у Бердичівському медичному коледжі відбулася традиційна посвята першокурсників у студенти.

У святковій залі міського Палацу культури зібралися керівництво та педагогічний колектив коледжу, старшокурсники, представники міської влади та депутат обласної ради, батьки студентів, друзі та знайомі, аби взяти участь в урочистях.

З вітальним словом до студентів звернулися перший заступник директора коледжу Наталія Педоренко, заступник директора з навчальної роботи Антоніна Яремчук, заступник директора з виховної роботи та гуманітарних питань Тетяна Гороф’янюк, депутат Житомирської обласної ради і за сумісництвом голова наглядової ради медичного коледжу Ігор Романський та начальник управління освіти і науки Бердичівської міської ради і її виконавчого комітету Світлана Басюк.

Привітала студентів зі святом і депутат Вінницької міської ради, доктор педагогічних наук, кандидат філологічних наук, доцент і професор університету «Україна» Ганна Давиденко, яка зазначила, що студенти Бердичівського медичного коледжу зможуть продовжити навчання за напрямком «Медицина. Фізична реабілітація. Ерготерапія. Психологія» за вибором на базі Бердичівського медичного коледжу.

За активну участь у громадському житті коледжу, успіхи у навчанні та з нагоди свята було нагороджено грамотами Комунального вищого навчального закладу «Бердичівський медичний коледж» Житомирської обласної ради та грошовою премією кращих студентів, учасників і переможців конференцій та спортивних змагань.

Після офіційної частини всіх присутніх в залі чекали гумористичні номери, пісні, танці та сценічні композиції.

01

02

03

04

05

06

07

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *