Про чудову професію медика – наймолодшим…

Допомагати людям – надзвичайно благородна справа. А професія медика – найгуманніша, адже вона покликана стояти на сторожі людського життя. Саме медики дарують здоров’я людям, рятують від найрізноманітніших хвороб. Тому образ медика в уяві багатьох людей пов’язаний з надією і захистом. Кажуть, що медик – це посередник між людиною і Богом. Дійсно, у багатьох ситуаціях медпрацівник є останньою рятівною інстанцією для хворого. Він лікує не лише тіло, а й душу людини, вселяє в її серце віру та надію. І це не можуть не цінувати ті, кому медики дарують радість одужання…
6 червня 2019 року в Бердичівському медичному коледжі було проведено захід для учнів молодших класів ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 м. Бердичева, спрямований на підвищення престижу професії медичного працівника.
В підготовці заходу взяли участь:
Юрчук О.А., викладач педіатрії, зі студентами 35-м групи;
Кальчу С.Л., викладач анатомії, зі студентами 21-ф групи;
Билина Л.В., викладач біології, зі студентами 23-с групи;
Дишкант Г.С., викладач стоматології, зі студентами 13-с та 23-с груп;
Ганджа Т.С., викладач хірургії, зі студентами 34-м групи.
Студенти проводили з школярами цікаві конкурси, розгадували кросворди. Зацікавленій малечі показали спеціально розроблений спектакль про гігієну ротової порожнини, продемонстрували мультфільми медичної тематики та практичні навички за казкою К.Чуковського «Лікар Айболить»: накладання швів на іграшкового зайця, пращеподібної пов’язки на ніс, пов’язки на око та на руку.
І студенти і діти залишились задоволеними та сповненими приємних вражень від взаємного спілкування.

Організатор: Билина Л.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *