Свято кохання в коледжі

День Святого Валентина – це ніжне, сердечне свято. Говорити коханій людині про свою любов потрібно завжди, але в цей день слова про найпрекрасніше в світі почуття – обов’язкові. Саме в цей холодний зимовий день на душі тепло і сонячно, навіть повітря, здається, сповнене романтичним почуттям любові та передчуттям щастя.
Відзначили День закоханих і в Бердичівському медичному коледжі.
Розпочався захід з привітань очільника навчального закладу, виконуючого обов’язки директора, Вячеслава Станіславовича Шевченка, який щиро привітав колег та студентів зі святом кохання.
Окрім святкового концерту, представленого гумористичними і романтичними номерами, в рамках заходу проводилась розважальна програма “Хто зверху?”. Серед безлічі бажаючих взяти участь було обрано рівну кількість гравців: хлопців та дівчат. Поки актив сперечався, чия команда краща, захоплені глядачі підтримували гравців, бурхливо реагуючи на перемогу або поразку улюблених команд в кожному з конкурсів. Час пролетів непомітно, програма завершилась перемогою команди дівчат. Слід зазначити, що хлопці такому результату раділи не менш за дівчат. Адже вони – майбутні чоловіки. Саме вони, з їх розумовими якостями та фізичними можливостями, стануть опорою та захистом для тендітних і ніжних дівчат у майбутньому.
Вітаємо всіх закоханих з Днем Святого Валентин! Вітаємо і тих, хто лише сподівається знайти своє кохання! Хто знає, можливо саме сьогодні вас наздожене стріла Амура, і ваше серце більше ніколи не буде самотнім!
Кохайте і будьте коханими!

Підготували:

Н. В. Педоренко

Л.В. Билина

В.В. Нестерук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *