Сучасні технології на захисті здоров’я і життя

15 грудня 2021 р. у Бердичівському медичному фаховому коледжі Житомирської обласної ради під керівництвом викладача Нестерчука В.В. було проведено регіональну науково-теоретичну конференцію з основ біологічної фізики та медичної апаратури на тему :«Абсолютно чорне тіло. Тепло і холод в медицині. Термографія»
Активну участь в роботі конференції брали здобувачі освіти 21-Ф групи Величко І., Левчук Я., Вишневська Д., Бортник С., Вітусевич А., Вознюк Д., Новицька В., Дубравська Н., Дончук Н. та Глібко В. Студенти провели ґрунтовну роботу з окресленої теми конференції, підготували науково-дослідницькі матеріали, активно дискутували, вільно і аргументовано висловлювали власну точну зору під час обговорення проблемних запитань.
На конференції розглядались актуальні питання сучасної медицини: контактні та безконтактні способи вимірювання температури тіла; використання пірометрів в медицині; сучасна термографія як абсолютно безпечний і безболісний методів дослідження, особливості її використання в цілях діагностики різних захворювань і патологічних станів, а також в цілях профілактики онкологічних захворювань та виявлення можливих хворих на (COVID-19) за допомогою скринінгу температури.
Висока ефективність проведеного заходу досягалася шляхом використання особистісно – зорієнтованих та інтерактивних технологій як найбільш продуктивних методів підвищення якості освітньої діяльності.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *