Тижневик терапевтичних дисциплін

Тижневик терапевтичних дисциплін закінчився проведенням майстер-класу з елементами тренінгу інтегрованого практичного заняття (з предметів «Загальний догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка», «Невідкладні стани у внутрішній медицині», та «Сімейна медицина») на тему: «Роль середнього медичного працівника в діагностично-лікувальній та профілактичні роботі при гострих станах в гастроентерології». Який провели викладачі вище вказаних предметів (Лавровська А.А., Лапінська Т.В., Фарфундінова С.О.).

Даний майстер-клас представляє собою фундаментально-розроблену авторську методику, за допомогою якої викладач впроваджує індивідуальну методичну систему з використанням загально-прийнятих дидактичних, виховних методик, з обов’язковим поєднанням власних напрацювань.

Елемент тренінгу передбачає готовність майбутніх медичних працівників до професійної діяльності і сприяє формуванню якісного рівня знань, високого рівня фахової компетентності, комунікативних здібностей студентів в майбутній професії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *