Турбота про власне здоров’я – не проблема, а стиль життя

8 грудня 2021 року у Бердичівському медичному фаховому коледжі Житомирської обласної ради було проведено регіональну науково-практичну конференцію «Основи здорового способу життя». Через карантинні обмеження конференція відбулася в онлайн форматі з використанням платформи «Zoom».
Організатор і модератор конференції викладач фізичного виховання Чупракова І.Є. наголосила, що сьогодні дбати про своє здоров’я стало не лише модно, а й необхідно. Час, коли світ охоплюють епідемії, схиляє людство зробити акцент на своєму здоров’ї. Здоров’я – це одна з найважливіших життєвих цінностей людини, запорука її благополуччя й довголіття. Як осягнути гармонію життя та прожити його щасливо й довго, а при цьому бути енергійним, бадьорим?
Дали відповідь на це питання студенти 24-М групи відділення «Сестринська справа», які своїми змістовними та інформативними доповідями дозволили багатогранно розглянути тему здорового способу життя і прийшли до висновку, що головне – це активна та відповідальна участь у власному здоров’ї, включаючи всі його компоненти, вміле використання всього спектру факторів, які впливають на різноманітні складові здоров’я.
Турбота про власне здоров’я не має бути проблемою, турбота про власне здоров’я повинна бути стилем життя.
Необхідно пам’ятати, що спосіб життя має найбільший вплив на стан здоров’я, а здоровий спосіб життя, в свою чергу, закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *