Урочистості з нагоди Дня студента 2015р.

17  листопада – Міжнародний день студента. Цю дату  кожен першокурсник Бердичівського медичного коледжу запам’ятає на все життя. Для них цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, саме з нього починається дуже важливий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Студентські роки – це новий цікавий та найпрекрасніший етап в житті кожної людини.

З цієї дати для кожного з них починається відлік днів, місяців, років до здійснення мрії – стати кваліфікованим фахівцем, досягти успіху на професійній ниві і, звичайно, стати людиною з великої літери.

Однією з найголовніших традицій стало таке свято молодості, романтики, прагнення жити і творити, яке відбувається щороку та вже увійшло в історію коледжу. Святкова зала заповнилася батьками, рідними та близькими першокурсників, які затамувавши хвилювання, очікували урочистої миті посвяти своїх студентів у справжні медики.

2

Не обходиться посвята і без студентського гімну під назвою «Гаудеамус», що виконується латиною.

1

Майбутніх медиків привітав Володимир Петрович Клименюк директор Бердичівського медичного коледжу.

3 4 5 6 7 8 9 10 11

Прикрасою заходу стали номери художньої самодіяльності, що підготували талановиті студенти коледжу.

12 13 14

Дирекція коледжу завжди відзначає студентів, які досягли найбільших успіхів у навчанні та беруть активну участь у громадському і спортивному житті коледжу.

Тож, дорогі першокурсники, оволодівайте знаннями, щоб творити гідне майбутнє медицини!

Нехай вам щастить, молоде поповнення дружньої студентської родини!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *