«Учитель творить ЛЮДИНУ»

Як багато гарних свят у році. – Різдво. Новий рік. День знань. Свято мам. Великдень. День сміху. День книги. День медичного працівника.  Але є одне свято, скромне, але дуже важливе – День учителя! І як добре, що у вчителів є свій день, коли ми можемо висловити їм свою любов, повагу, вдячність, захоплення. Взагалі на світі існує чимало професій, і всі вони необхідні, адже приносять користь людству. Але є серед них дві найважливіші і найгуманніші – це професія лікаря і вчителя. Стати лікарем чи вчителем – це не просто обрати фах. Це означає взяти на себе відповідальність за життя і долю людей.

 

1

 

Учитель – цілитель людських душ. Завдяки вам, світ повниться добром і красою. Ви даруєте нам мету, прагнення знань, відчуття прекрасного. Отже, як чудово, що на світі є ви, освітяни!

2

Учитель… таке ніжне, світле слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як провідна зірка, що осяює путь. Воно ніжне, як барвистий осінній листок, що падає від найменшого подиху вітру. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення.

3

Шановні педагоги, щирі друзі та вірні наставники! Вас вітають ті, у чиїх серцях ви запалюєте багаття жаги пізнання, чистоту свого серця, своєї душі. Ми говоримо вам: “3 професійним святом! 3 Днем працівників освіти!”

5 4

Описание: G:\День вчителя. Фото\DSC_0737.JPG

Описание: G:\День вчителя. Фото\DSC_0737.JPG

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *