Інформаційно-просвітницька кампанія «Розпізнай інсульт»

Цього року «Центр громадського здоров’я МОЗ України» спільно з ГО «Українська Асоціація боротьби з інсультом» запланували інформаційно-просвітницьку кампанію для населення «Розпізнай інсульт».
Мета кампанії – поінформувати громадян про причини та фактори ризику виникнення інсульту, навчити розпізнавати перші ознаки інсульту та діяти у разі, якщо стався інсульт, розповісти про сучасні можливості лікування та профілактики.
Студенти коледжу залучилися до цієї кампанії. Серед запланованих заходів здійснено, зокрема, освітні бесіди серед пацієнтів Обласного госпіталю для ветеранів війни з вимірюванням артеріального тиску та розповсюдженням пам’яток «Розпізнай інсульт».


В реабілітаційному відділенні студенти приймали участь в проведенні сеансів лікувальної фізкультури для пацієнтів, що перенесли інсульт, та надали рекомендації по вторинній профілактиці захворювання.


У холах закладу були вивішені плакати та розповсюджувалися тематичні інформаційні матеріали.
Студенти побували на ФАПах та промислових підприємствах, де відповідали на численні запитання громадян про причини та ознаки інсульту, а також розповідали про свій навчальний заклад.

На ФАПі села Гардишівка

На промисловому підприємстві «Укртрансгаз».

Акція триває. Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до участі в ній. З пропозиціями звертатися до викладача Єрємєєвої І.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *