І в ніжності буває сила…

01

Приємною та несподіваною для всього колективу Бердичівського медичного коледжу стала звістка про те, що студентка 22 ф групи Шурман Анастасія здобула І місце на чемпіонаті України з кікбоксингу серед дівчат-юніорів. Ця тендітна, завжди усміхнена та привітна дівчина, окрім неймовірної сили  волі, наполегливості та працелюбності, володіє ще скромністю, оскільки не афішувала свої спортивні досягнення. А вони – вражаючі.

За час навчання в нашому коледжі з вересня 2016 року Шурман Анастасія, окрім перемоги на чемпіонаті України у грудні 2017 року, здобула І місце у відкритому турнірі з кікбоксингу ВТКА «Захисник України» (м. Вінниця, 17-18  жовтня 2017 р.); І місце у відкритому чемпіонаті Житомирської області з кікбоксингу «Литовська доба» (14 грудня 2017 р.); ІІ місце у Всеукраїнських змаганнях з кікбоксингу (м. Київ, 20-21 грудня 2017 р.); І місце у відкритому чемпіонаті Житомирської області з кікбоксингу в рамках обласного фестивалю контактних видів єдиноборств (22-28 січня 2018 р.). І це далеко не повний перелік усіх перемог цієї юної дівчини, яка половину свого життя уже пов’язала зі спортом, оскільки боксом Анастасія почала займатися з 8 років, кікбоксингом з 12 років, тайським боксом з 15 років… З чарівною посмішкою обіцяє не зупинятися на досягнутому.

Серед інших захоплень Анастасії – плавання, рок-музика, кулінарія, художня література. Сподіваємося, що успішною буде і майбутня професійна діяльність як медичного працівника.

Адміністрація, викладачі та студенти Бердичівського медичного коледжу щиро вітають Шурман Анастасію з перемогою! Здоров’я, витривалості та нових звершень тобі, Насте!

02

03

04

05

06

07

08

09

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *