Педагогічна рада КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» ЖОР інформує

10 січня 2020 року в КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» ЖОР відбулося засідання педагогічної ради, на якому були присутні 49 викладачів та студентів коледжу та члени наглядової ради Романський І.В. та Побережний О.С.
Окрім питань порядку денного, в “Різному” члени педагогічної ради торкнулися актуальної проблеми незавершеного будівництва спортивного комплексу, що знаходиться за адресою вул. Європейська, буд. 25 б у
м. Бердичеві і ухвалили звернутися до депутатів Житомирської обласної ради та до членів наглядової ради навчального закладу з проханням захистити інтереси коледжу та вимагати від Житомирської обласної ради та Бердичівської міської ради укласти з КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» ЖОР трьохсторонній договір до здійснення передачі Спорткомплексу на баланс Бердичівської міської ради, з метою цільового використання недобудови, а також надання приміщень на праві безкоштовного користування у майбутньому викладачами та студентами КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» ЖОР.
В.о. директора КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» ЖОР Шевченко В.С. запропонував звернутися до голови Житомирської обласної ради Ширми В.В. з пропозицією щодо присвоєння коледжу імені фізичної особи — Спіженка Юрія Прокоповича (6 червня 1950 р. — 6 грудня 2010 р.) — українського онколога, засновника Центру онкології і радіохірургії «Кібер клініка Спіженка» АМН України, міністра охорони здоров’я УРСР і першого міністра охорони здоров’я України, народного депутата України двох скликань, президента Фармацевтичної асоціації України.
Учасники педагогічної ради одноголосно проголосували за те, щоб підтримати пропозицію в. о. директора КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» ЖОР Шевченка В.С.
Керівник коледжу звернув увагу присутніх на актуальність проблеми протипожежної безпеки в нашому навчальному закладі та озвучив ряд недоліків, які потрібно усунути в найкоротший термін.
В.о. директора запропонував звернутися до голови Житомирської обласної ради Ширми В.В. та голови Житомирської обласної державної адміністрації Бунечка В.І. з проханням посприяти виділенню коштів на усунення недоліків протипожежної безпеки в КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» ЖОР, оскільки це, в першу чергу, безпека та здоров’я працівників та студентів коледжу.
Розуміючи актуальність цієї проблеми для нашого навчального закладу, колектив підтримав пропозицію Шевченка В.С.
Голова наглядової ради Романський І.В запевнив присутніх в особистому сприянні вирішенню нагальних та болючих для коледжу проблем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *