Єдність непереможна: військовий, педагог, медик — разом до Перемоги!

Я – Україна! Я стою на колінах,
В тебе Всевишній знову молю:
Я – Україна! Не зламай мої крила лелеки,
Дай мені сили! І я – зацвіту!
« Разом ми сила: військовий, педагог та медик» під таким гаслом пройшов інтегрований виховний захід, присвячений Захисникам і Захисницям України та викладачам Бердичівського медичного фахового коледжу.
Хвилиною мовчання згадали тих, хто віддав своє життя за нашу неньку Україну у боротьбі проти російських загарбників.
Не залишились осторонь, щоб наблизити Перемогу, випускники 2024 року та студентський і педагогічний колектив БМФК. За зібрані кошти купили два дрони, які передали одному із підрозділів ЗСУ.
Ми вдячні ЗСУ за надану можливість відзначити своє освітянське свято.
У народі кажуть, що письменник живе у своїх книжках, художник – у картинах, а педагог – у серцях і справах своїх вихованців, які залишають свій слід у душах викладачів.
І сьогодні цей емоційний, вражаючий своєю харизмою відбиток залишили у серцях освітян здобувачі освіти 21Ф, 31Ф, 24М груп під керівництвом своїх кураторів Тетяни Давидової та Світлани Фарфундінової.
Дякуємо нашим студентам за щирі та позитивні емоції . Ви – молодці!!!
Дякуємо народному депутатові України Богдану Кицаку, помічниці народного депутата Анні Левандовській, депутатці Житомирської обласної ради Людмилі Кицак та нашому керівникові Вячеславу Шевченку за нагороди та чергову можливість відчути свою професію цінною у цей нелегкий час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *