Дні відкритих дверей

День відкритих дверей
15 березня 2024 року Бердичівський медичний фаховий коледж Житомирської обласної ради відчинив свої двері офлайн для абітурієнтів. Майбутні вступники мали змогу отримати необхідну інформацію про навчання в коледжі на відділеннях “Сестринська справа”, “Лікувальна справа”, “Стоматологія ортопедична” та зробити перший крок до своєї професійної освіти. З особливою користю цей день пройшов для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.
Під час заходу абітурієнти мали можливість дізнатися про відділення та спеціальності, за якими здійснюється підготовка в коледжі, підготовчі курси, курси косметології, масажу та правила прийому до Бердичівського медичного фахового коледжу від в.о.директора Вячеслава Шевченка та відповідального секретаря приймальної комісії Інни Супруненко.
Протягом заходу традиційно відбувся показ фільмів про коледж, навчальну, виховну та позакласну діяльність здобувачів освіти.
Також були проведені майстер-класи в кабінетах хірургії, акушерства та гінекології, педіатрії та кабінеті сестринської справи.
Відвідувачі також отримали детальну інформацію щодо практики, перспективи працевлаштування випускників, організацію дозвілля та побуту студентів.
Майбутні здобувачі освіти оглянули навчальні аудиторії головного корпусу офлайн та двох інших корпусів офлайн, мали змогу поринути в студентське життя.
Більш детальну інформацію по Бердичівському медичному фаховому коледжу та вступній компанії можна отримати:
на офіційному сайті http://bmk.zt.ua
або за номерами телефону: 097 329 01 66
097 462 09 79