Жінка – чарівне слово. Жінка – життя прикраса…

Коли настає весна і на вулицях з’являються перші весняні квіти, в кожному домі відзначається світле свято – 8 Березня. Саме в цей день людство вшановує жінку, жінку-матір, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі. Ось і сьогодні всі ми вітаємо наших  сестер, бабусь, мам. Мама це перше слово, яке з радістю та усмішкою вимовляє дитина. Мамина колискова звучить найніжнішою музикою і тоді, коли посрібляться наші скроні. Не мав би світ стільки геніїв, стільки великих мужів, якби над їхнім дитинством не тремтіло б серце матері. Мати – корінь життя, та квітка, промінь якої ніколи не в’яне, а розцвітає з плином літ все ясніше. Міцно тримає жінка свічку життя, затуляючи її тендітний вогник от подихів вітру, подиху зла.

Жіноче свято і весна
Несуть з собою дні погожі.
По всій Землі, для всіх людей —
Весна і жінка дуже схожі.

Здоров’я , ніжності, тепла,
Кохання вам бажаємо,
Із першим святом на весні
Усіх жінок вітаємо.

Такими словами 12 березня в актовому залі Бердичівського медичного коледжу розпочалось урочисте зібрання з нагоди Міжнародного жіночого дня.
Найтепліші слова привітання та щирі побажання на адресу всіх жінок колективу пролунали від керівника коледжу Вячеслава Станіславовича Шевченка. Чудовим продовженням свята став підготовлений вітальний концерт  «Жінка – чарівне слово. Жінка – життя прикраса…».
Упродовж всього свята звучали музичні композиції, пісні та поетичні твори присвячені жінці. Оригінальним доповненням до заходу був заздалегіть підготовлений відеосюжет з привітаннями жіночій частині колективу від студентів усіх курсів та відділень.
Загалом свято пройшло в приємній теплій атмосфері, сповненій позитивом та гарним настроєм. Справжньою цікавинкою концерту став виступ і вітання пародійного «Дзідзьо», який в своїй жартівливій і гумористичній манері привітав жінок зі святом і побажав їм «цвісти і пахнути», як квіти на весні.
Особливо приємні емоції у всіх присутніх в залі викликало вітання двох «маленьких принцес», які прийшли привітати свою любу бабусю, а для працівників колективу – чудову людину і компетентного заступника директора Антоніну Іванівну Яремчук.

1

2 3 4 5 6 7 8 9 90

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *