Не залишаймося байдужими…

Милосердя ніколи не буває багато. В КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» була проведена акція «Милосердя», яка стала яскравим прикладом проявом людяності, співчуття і відповідальності.

В рамках акції студенти, викладачі та працівники коледжу зібрали матеріальну допомогу воїнам АТО. Студентський колектив вирішив ще й листівки написати, щоб підтримати мужніх воїнів в нелегкий для країни час. Всі зібрані речі і листи студенти передали у «Бердичівський благодійний фонд «Оберіг – 26»».

Очільник фонду Ірина Піскун разом із волонтерами м. Вінниці доправила матеріальну допомогу на передову.

3 травня 2018 року до КВНЗ «Бердичівський медичний коледж»  від «17 танкової бригади»» дійшли слова подяки за допомогу та підтримку, а також фото на яких зображені бійці, що читають листи наших студентів. Ці фото передають справжні емоції  українських героїв, що дозволяють нам доторкнутись до тих відчуттів, які супроводжують бійців на передовій, зворушують своєю добротою та позитивом.

Враховуючи загальні масштаби подій, ми чітко розуміємо, що для наших бійців постійно потрібна підтримка. Не залишаймося байдужими…

viber image

viber image 15

viber image 12

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *