Під Крутами пішли в безсмертя

Багато знакових подій пережив український народ за всю історію свого існування. На жаль, ледь не кожна сторінка нашої історії омита кров’ю Героїв. Однією з таких трагічних і водночас героїчних дат є 29 січня, коли вся Україна вшановує пам’ять Героїв Крут.
Українські юнаки постали у смертельний поєдинок з лютим і нещадним ворогом, билися до останнього набою, до останнього подиху і вписали героїчну сторінку в історію визвольних змагань нашого народу. Подвиг Героїв Крут, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишаться, як символ національної честі та гідності.
Через ціле століття нескорений дух, патріотизм і любов до України передались сучасним захисникам рідної землі – українцям, які проявляючи неабияку мужність, відвагу, героїзм, жертовність та демонструючи незламність духу, виборюють майбутнє, про яке мріяли цілі покоління українських патріотів.
Вшановуючи пам’ять загиблих під Крутами, заступник директора з виховної роботи та гуманітарних питань Н.В. Педоренко та викладач Л.В. Билини із здобувачами освіти 23 м/с групи створили тематичне відео, яке розмістили в соціальній мережі Fecebook.
Ми низько схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя у боротьбі за єдину, неподільну, незалежну Україну. Герої живуть у нашій пам’яті, вони живуть у тих, хто продовжує їх справу, ввони живуть доти, поки жива їх слава.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *