Акція до Дня боротьби зі СНІДом та толерантному ставленні до ВІЛ-позитивних людей на тему: «Вони серед нас»

    У всьому світі 1 грудня говорять про СНІД, проте, яку загрозу існуванню людства несе ця глобальна епідемія. Згадують і оплакують тих, хто вже помер або смертельно хворий,  говорять про масштаби трагедії і про те, що ця чума ХХ, а тепер вже і ХХI століття загрожує існуванню людства…Ф

Сьогоднішню акцію ми присвячуємо толерантному ставленні до ВІЛ-інфікованих людей під гаслом «Вони серед нас». Боротьба зі СНІДом об’єднала зусилля сотень країн, мільйонів небайдужих людей. Проте, тенденція позитивного ставлення до ВІЛ-інфікованих людей лише намічається.

Акції підтримки хворих на СНІД проводяться нами постійно. Ми,  студенти Бердичівського медичного коледжу розповідаємо про особливості нашого організму і що може його зруйнувати. Усе нібито непогано, та й сама хвороба пішла на спад. Однак балачки – це одне, а от коли між людьми з’являється хтось, хто дійсно носить смертельну хворобу, розуміння – “ми всі однакові” відступає перед страхом.

Кожна людина повинна усвідомлювати всю небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких від цієї страшної інфекції. Бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю і тому ми маємо підтримувати людей, які цього потребують. Підтримка та толерантне ставлення до ВІЛ-позитивних є нашим обов’язком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *