Атестаційна експертиза в Бердичівському медичному коледжі

DSC_0705

З 11 квітня по 29 квітня 2016 року у Комунальному вищому навчальному закладі «Бердичівський медичний коледж» Житомирської обласної ради  буде проходити  атестаційна експертиза  з надання освітньої послуги  в сфері загальної освіти  за рівнем повна загальна середня освіта.

 

12 квітня 2016 року у Бердичівському медичному коледжі  відбулась публічна презентація державної атестації навчального закладу з приводу атестаційної експертизи.

З цієї нагоди до коледжу прибула комісія управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації у складі:

Голова комісії:

Липовецька О.Г. –  заступник начальника управління освіти і

науки Житомирської обласної державної адміністрації;

Члени комісії:

Теребіж С.О. – начальник відділу з питань професійно-технічної та вищої

освіти управління освіти і науки обласної державної адміністрації;

 

Колісніченко Н.А. – методист Бердичівського коледжу промисловості, економіки

і права, викладач іноземних мов;

Кицак Л.В. – кандидат філологічних наук, викладач української мови і літератури

Бердичівського педагогічного коледжу;

 

Коржановська Л.М. – викладач історії  України, Всесвітньої історії

Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права;

 

Лужанський С.І. – засновник громадської організації «Патріотична сила»;

 

Яруллов Р.З. – член Бердичівської міської організації ветеранів.

 

Із вступним словом виступила голова комісії, заступник начальника управління освіти і науки Житомирської обласної держаної адміністрації Липовецька О.Г., яка оголосила програму роботи комісії, ознайомила  присутніх  із станом розвитку вищої освіти у Житомирській області та окреслила основні завдання, які стоять перед навчальними закладами, адже освіта – це  стратегічний ресурс соціально-економічного, культурного і духовного розвитку суспільства, поліпшення добробуту людей, забезпечення національних інтересів, зміцнення міжнародного авторитету й формування позитивного іміджу нашої держави, створення умов для самореалізації  кожної особистості.

Із публічною презентацією освітньої діяльності КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» Житомирської обласної ради виступив директор коледжу Клименюк В.П.

DSC_0703

Керівник закладу висвітлив питання  навчально-виховної та методичної роботи коледжу, соціального захисту, збереження та зміцнення здоров’я студентів та працівників коледжу, створення безпечних умов для учасників навчально-виховного процесу, стану розвитку студентського самоврядування, використання інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховному процесі, покращення матеріально-технічної бази коледжу.

Члени комісії познайомились з колективом Бердичівського медичного коледжу, оглянули навчально-матеріальну базу закладу та відзначили її належний рівень, адже навчально-матеріальне забезпечення коледжу значно покращилось: проведено капітальний ремонт корпусів №2 та №4, виготовлено проектно-кошторисну документацію на будівництво спортивного комплексу та освоєно 3 млн. грн. на його будівництво, на часі – відкриття стоматологічного кабінету для студентів та працівників коледжу, капітальний ремонт корпусу №1, продовження будівництва  спортивного комплексу та багато інших завдань.

В цілому,  члени комісії висловили своє позитивне враження  від ознайомлення з роботою КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» Житомирської обласної ради.

DSC_0716

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *