В Бердичівський медичний коледж завітали партнери з Польщі

4 березня 2020 року у Бердичівському медичному фаховому коледжі Житомирської обласної ради відбулась зустріч із польськими партнерами, які уже не один рік співпрацюють із коледжем та залюбки запрошують на навчання наших студентів.

Іноземні гості розповіли студентам закладу про переваги навчання закордоном та можливість працевлаштування під час навчання на період літніх канікул. Вони зазначили, що за час співпраці з Бердичівським медичним фаховим коледжем, безліч здобувачів освіти скористувались перевагами запропонованої програми, навчаючись та працюючи у Польщі, і щороку кількість таких студентів зростає.

Навчання за кордоном дає гарний старт у формуванні майбутнього медичного працівника та сприяє розвитку його кар’єри. Це розуміють як випускники закладу, так і їх батьки. Студенти коледжу матимуть можливість після отримання диплому молодшого спеціаліста або фахового молодшого бакалавра у нашому закладі, продовжити навчання закордоном, яке буде поєднане з роботою у закладах охорони здоров’я Республіки Польщі.

Крім цього, іноземні партнери розповіли про широкий вибір професій (понад 50). Зокрема, можливість отримати диплом освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра та магістра, який дасть право нашим випускникам на працевлаштування закордоном. Також, за рахунок міжнародних партнерів можна додатково отримати диплом опікуна медичного.

Для студентів безкоштовно надається можливість вивчення іноземних мов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *