Випуск 2019 у КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» Житомирської обласної ради

Ось і настав 3 липня цей святковий день для тих, хто обрав чи найважливішу професію і пов’язав свою долю з медициною. 106 молодших спеціалістів отримають заповітний документ про освіту. На шляху до диплома було багато різного, хочеться сподіватися, важливого і корисного для наших випускників. Кожен з них займе своє особливе місце в історії альма-матер та зробить вагомий внесок у суспільство, піклуючись про здоров’я людей.
Урочистості відбувалися у Будинку культури ім. О.А. Шабельника, де зайняли свої місця глядачі: колектив коледжу, батьки, рідні та друзі випускників. Найперші слова вітання пролунали від керівника медичного коледжу – В’ячеслава Станіславовича Шевченка. Щиро побажавши успіхів, привітав із першими відповідальними кроками в доросле життя та після зачитання наказу першої заступниці директора, Педоренко Наталії Василівни, з радістю вручив дипломи випускникам таких відділень: «Лікувальна справа», «Сестринська справа», «Стоматологія ортопедична». З особливою гордістю 19 випускників отримали дипломи з відзнакою. Прийшов той час, коли вчорашні студенти стали незалежними фахівцями, і загальна стежка для них розходиться у різні напрямки, відкриваються тисячі доріг, де кожен обере особистий шлях у реалізації обраної професії.
Уже традиційно, з нагоди завершення навчання, адміністрація КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» відзначила грамотами талановитих випускників, які мали найвищі бали за рейтинговою системою.
Поважні гості також не оминули увагою наших випускників-медиків: депутат обласної ради Романський Ігор Васильович, заступниця міського голови Валентина Адаменко, поет нашого краю Хмелівський Валерій Йосипович. З їх уст присутні почули привітання, патріотичні настанови, слова подяки винуватцям свята та хороші відгуки про колектив навчального закладу.
Після урочистої частини на гостей чекав святковий концерт, де студенти й колишні випускники вразили своєю творчістю і неповторним виконанням пісень, танців, зворушливих слів. Також з оригінальними номерами вийшли на сцену юні майстри художньої самодіяльності: циркова студія «Диваки», приватна сучасна танцювальна школа під керівництвом Степана Василюка «Urban plau», танцювальний ансамбль «Яворочок» та багато інших.
Батьки випускників, за українським звичаєм, прийшли з короваєм. Зі сцени з приємним хвилюванням привітали дітей-випускників, подякували керівництву коледжу, викладачам за професіоналізм, мудрість та співпрацю, завдяки яким їх уже дорослі діти досягли своєї мети – здобули омріяну професію медика. З фінальною піснею про коледж вийшли на сцену усі наші випускники, з теплотою висловились до адміністрації, кураторів, викладачів, дякували за турботу, здобуті знання, а батькам – за підтримку і любов. Хвилювання й усмішки на обличчях, побажання – усе це створило незабутню атмосферу випускного…

Викладач коледжу,
куратор випускної 42 Ф групи
Л.П. Мартинюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *