День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Щороку 15 лютого відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Майже десять років, а якщо вдаватися до точних цифр, то 9 років, 1 місяць і 20 днів тривала війна в Афганістані. З цих запеклих і довготривалих боїв не повернулося більше 13 тисяч радянських воїнів, з яких 3360 синів України, з них 28 бердичівляни.

Цього річ минає вже 30 років з того часу, як було виведено війська з Афганістану, а бердичівлянам, котрі були учасниками тих жахливих років, й досі болять рани, рани душі. І лише згадки про рідні обличчя та їх посмішки, які чекали вдома, підтримували  усіх воїнів-інтернаціоналістів.

Студентський колектив КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» відвідав обласний госпіталь ветеранів війни з вітальним концертом.

З вітальним словом виступили заступник головного лікаря по медичній частині Олександр Стоцький, дякуючи ветеранам за мужність і патріотизм, за стійкість і витримку та в.о. заступника директора коледжу з виховної роботи, бажаючи міцного здоров’я, мирного неба, добра і злагоди, достатку і довголіття аби жахіття війн більше ніколи не поверталися у наше мирне життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *