Подаруй посмішку дитині

Сучасний світ  динамічний, меркантильний, суворий і цинічний. І в цьому світі, на жаль, майже не залишилось людей, які піклуються не лише про своїх рідних, а й приділяють увагу тим, хто її вкрай потребує.

В Україні на даний час переповнені дитячі будинки, мешканці яких страждають від нестачі уваги, любові та, навіть, звичайної для нас дружньої підтримки. А  в доросле життя вони входять з недовірою, байдужістю до оточуючих, часом агресивно налаштовані до людей. Тому дуже важливо дарувати посмішку таким дітям, приділяти їм увагу та вчити робити добро на благо своєї країни.

Напередодні Дня Святого Миколая студенти ІІІ курсу 32 ф групи відділення «Лікувальна справа» КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» відвідали дитячий будинок, що знаходиться у м. Бердичеві за адресою вул. Героїв України, 79. Майбутні медичні працівники змогли організувати гуманітарну допомогу дітям-сиротам та подарувати їм миті щастя, радісні емоції напередодні новорічних свят.

Студентам вдалося зібрати для мешканців сиротинцю одяг, взуття різних розмірів, харчові продукти тривалого терміну зберігання та іграшки. Також юні волонтери створили для дітей домашню атмосферу добра та любові.

Цей день справді був присвячений дітям, які позбавлені уваги батьків.

Акція довела, що подарувати посмішку дитині може кожний, і це не потребує великих зусиль. Головне для цього – бажання і віра в свої сили та можливості. Потрібно цінувати те, що в нас є, і ділитися цим з оточуючими, бо, як говорить народна мудрість, добро завжди повертається добром.

Колєснік В.,

студентка 32 ф групи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *