Творча зустріч студентів з лідером гурту «ТІК» Віктором Бронюком

25 березня в КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» Житомирської обласної ради відбулася творча зустріч студентів з лідером гурту «ТІК» Віктором Бронюком у форматі прямого діалогу.
Усі присутні мали можливість поспілкуватись з Віктором Бронюком, дізнатись секрети успіху гурту. Студенти засипали різноманітними запитаннями, серед яких лунали питання: про назву гурту, історію створення, перші кроки до великої сцени, перше кохання, студентські роки, враження від міста Бердичева.
Лідер гурту ТІК не залишив без відповіді жодного запитання. Зокрема, коли студенти поцікавились, як досягнути успіху, одразу відповів: «Ставити конкретні цілі, наполегливо працювати, ніколи не здаватися, дізнаватися більше…»
Найприємніше для студентів було отримати нагороди за першість у рейтингу від Віктора Бронюка. Нагородили як групи на першість коледжу так і окремих студентів, які вибороли призові місця. Це досить не легко. Адже у рейтингу враховували не лише успіхи у навчанні, а й активну громадську позицію,  участь в позааудиторних заходах, тощо. Вячеслав Станіславович   вручив також подяки батькам.
Лідер гурті ТІК подарував щирі емоції, присутні мали можливість отримати автограф та сфотографуватись. Зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері.

DSC_0121

DSC_0164 DSC_0214 DSC_0128 DSC_0173 DSC_0226 DSC_0216

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *