Тиждень безпеки дорожнього руху

Життя – це найдорожчий скарб. Та часто ми не розуміємо, що ним потрібно дорожити, а здоров’я берегти. Майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося студентська молодь повинна володіти потрібними знаннями і вміннями, як саме діяти в тій чи іншій критичній ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
Тому традиційно в рамках ІІ етапу V Глобального тижня безпеки дорожнього руху  викладачами Теплицькою Н.В., Мордалевич Н.В., Загребельною Л.М., студентами 34м і 31ф груп в нашому навчальному закладі було проведено ряд заходів, що спрямовані саме на безпеку дорожнього руху, метою яких є:
профілактика дорожньо-транспортного травматизму та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі;
сформувати у здобувачів освіти свідоме ставлення до свого життя і здоров’я;
розвивати життєві навички, що мають  ключове значення для безпеки повсякденного життя особливо на дорогах;
виховувати гуманне ставлення  у молоді до людей, що потрапили у біду, бажання надати допомогу, вміти співчувати.
З 11 по 15 листопада 2019 року в рамках тижневика було проведено відкриту виховну годину на тему: «Швидкість та її вплив на безпеку дорожнього руху», засідання круглого столу на тему: «Вплив алкоголю та наркотичних засобів на безпеку дорожнього руху», також лекторій на тему: «Безпека дорожнього руху – безпека життя».
З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це в свою чергу підвищує відповідальність всіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому сьогодні  великого значення набуває знання правил дорожнього руху та їх дотримання.
Будьте уважні та обережні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *