Урочистості до Дня знань

3 вересня о 1000 в міському Палаці культури ім. О. А. Шабельника відбулись урочистості з нагоди Дня знань.

В цей день ми зібрались гуртом, глянули один одному у вічі і зустріли в них тепло радості. Та що тут говорити, ми знову разом, ми щасливі і веселі, а це — найголовніше!

На святі були присутні студенти, їх батьки, адміністрація, викладачі та гості.

З привітальним словом виступив в.о. директора коледжу Вячеслав Станіславович Шевченко. Побажав майбутнім медикам  наснаги, терпіння, витривалості, адже ця професія одна з найпочесніших на Землі, і вимагає, як ніяка інша, високого професіоналізму. Тому слід докласти великих зусиль, проявів людяності, доброти, благородства в оволодінні висотами медичних знань.

Депутат обласної ради Ігор Васильович Романський побажав першокурсникам не зупинятись перед труднощами, покладатись на власний розум, вчитись бути мудрими, добрими та співчутливими.

Традиційно за активну участь у художній самодіяльності та за спортивні досягнення було вручено грамоти та грошові премії багатьом студентам.

Першу лекцію під назвою «Україна – Європа: історичний та культурний діалог» підготувала та провела викладач коледжу Ковальова О.В. Під час лекції були згадані імена видатних українців у найбльш помітних сферах діяльності та зображений потенціал української наукової, а такж культурної еліт. Зміст лекції сприяв вихованню любові до України та формуванню високих почуттів до свого народу.

Тому, щиро вітаємо всіх із традиційним вересневим святом – Днем знань! Нехай цей день стане початком успішного навчального року, який принесе тільки відмінні оцінки студентам, радість батькам, а викладачам –гарних, цілеспрямованих вихованців!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *