«Що ж таке грип та ГРВІ та які їх наслідки?»

 

В КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» в рамках тижня циклової комісії «Педіатричних дисциплін»  7.12.2016р. відбулось відкрите засідання творчої групи студентів з педіатрії на тему: «Що ж таке грип та ГРВІ та які їх наслідки?»

Ця тема на сьогоднішній день є надзвичайно актуальною, оскільки показники захворюваності на грип та ГРВІ перевищують на 20% ніж в минулому році.

В Україні в сезоні 2015-2016рр. серед населення було зареєстровано 5,8млн. випадків, а в 2016-2017рр. прогнозується до 8млн. захворілих на грип та ГРВІ.

На засіданні студенти творчої групи приділили увагу: причинам, клінічним проявам, ускладненням, лікуванню та профілактиці грипу та ГРВІ.

1

Була представлена науково-дослідницька робота на тему: «Рівень захворюваності на грип та ГРВІ за даними Бердичівської ЦМЛ за 2014-2016рр.» Аналіз роботи показав, що рівень захворюваності має тенденцію до збільшення, переважно за рахунок дитячого населення.

Необхідно покращити вакцинопрофілактику проти грипу – це єдиний шлях зменшити різень захворюваності та подолати важкі ускладнення.

2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *