В Бердичівському медичному коледжі відбувся відкритий виховний захід, присвячений Дню Захисника України.

16 жовтня о 15.00 год. в Бердичівському медичному коледжі відбувся відкритий виховний захід, присвячений Дню Захисника України та святу Покрови Святої Богородиці. Розкриваючи історію свята, студенти зазначили, що Україна мала своїх захисників у всі історичні періоди. Згадали про дружинників Київської Русі, козаків, Січових стрільців, Героїв Крутів, опришків, радянських українських воїнів та мужніх воїнів-патріотів сьогодення. Було зауважено, що День Захисника України святкують у День українського козацтва, символізуючи про те, що сьогоднішні наші захисники є нащадками славних воїнів минулого.

Гостями свята були підполковник Безкровний Олег Валентинович, голова наглядової ради БМК Романський І.В., мол. лейтенант Козінський Ф.Ю.,  учасник бойових дій на Сході України Зябліцев Вадим Ігорович, учасник бойових дій на Донбасі Голіба Д.В. та УБД – студент 4 курсу 43 ф гр. Бідюк Андрій. З вітальним словом до присутніх звернувся в.о. директора коледжу Шевченко В.С. і зауважив, що зараз День Захисника України є одним з найважливіших свят нашої країни. Гості свята у своєму вітанні побажали всім присутнім миру, злагоди, любові, добра, здоров’я та радості.

Силами представників адміністрації, куратора 14 м гр. Кальчу С.Л. та студентів було організовано та проведено святковий концерт.

Віримо, що завдяки нашим захисникам на Україні буде мир та злагода!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *