Глобальні проблеми людства

В грудні 2018 року в КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» пройшов тиждень науково-природничих дисциплін на тему: «Глобальні проблеми людства».

Студенти 34 М групи разом з викладачем Бобель Л.А. застосовували свої здібності на новому для них занятті ВЕБ – квест «Аспекти шлюбу». Цікаві погляди на сучасне життя, шлюб, сім’ю, змусили по-новому поглянути на сучасного студента, адже сучасний студент, вже не той студент, якого ми вчили в кінці минулого століття. Хто вони? Дослідники не сплять і вже виокремили нове покоління центеніалів. Це люди, що з’явились на світ у епоху Інтернету, тому не уявляють життя без нього. Поруч з нами зростає думаюче креативне покоління з критичним мисленням з своїми поглядами на життя.

Викладачем КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» Пижук Ю.В. було проведено лекційне заняття з використанням мультимедійних технологій на тему: «Патоморфологія захворювань системи кров. Лейкози». Лекція проводилась для студентів ІІІ курсі відділення «Сестринська справа», з використанням інноваційних технологій.

Знання теми необхідне для вивчення на клінічних дисциплінах пухлин кровотворних та лімфатичних тканин, а також для співставлення клінічних даних за результатами дослідження біопсій.

 

Викладачем Мішайлова В.О. разом зі студентами провела літературно-музичну композицію на тему «Видатні мікробіологи». В ході проведеного заходу було висвітлено наступне:

  1. Значення мікроорганізмів у житті людини та в навколишньому середовищі.
  2. Внесок видатних світових та українських вчених в розвиток мікробіології.
  3. Використання мікробів на етапах новітніх технології в медицині.

Доповіді студентів супроводжувалися презентаціями та відеофільмами, актова зала була оформлена санбюлетнями про мікроби.

Викладачем Мартинюк Л.М. було проведено круглий стіл на тему «Булінг. Причини та наслідки». Цей захід поміг присутнім розрізняти види булінгу та усвідомити шляхи попередження цього явища. Під час практичної частини студенти дали поради та закликали усіх до толерантності.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *